Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén!

Te tudod mire van igazán szükségetek?

A várandósság és egy kisbaba születése mindig nagy esemény egy család életében. Ilyenkor azonban az ember az öröm mellett nekiáll aggódni is. Milyen lesz a várandósság? Hogy fogom viselni? Milyen lesz a szülés élmény? Milyen lesz a kórházban? Mi lesz miután haza jövünk? Milyen szülők leszünk és vajon Ő milyen baba és gyermek lesz? 

Nagyon sok kérdésre nem tudjuk előre a választ. Azonban két dolog egészen biztos. Az egyik, hogy a Ti kisbabátoknak Ti lesztek a legjobb szülei. A másik pedig, hogy tudok nektek segíteni abban, hogy megfelelően felkészüljetek az érkezésére.Ehhez nyújt segítséget nektek a Kelengyelista.
 

Mi is az a kelengyelista?

A várandósság alatt, főleg első babánk érkezésekor rengeteg kérdés van a fejünkben, közte az is, hogy mi az amire szüksége lesz. Minden gondulatunk a születendő kisbabánk körül forog, azonban fontos, hogy emellett ne feledkezzünk meg saját magunkról sem.
A kelengyelista segítséget nyújt abban, hogy mind a babának, mind a kismamának és mind az apukának beszerezzük azokat a dolgokat, amikre szükségünk van vagy szükségünk lehet a várnadósság és a szülés után.

Most ebben szeretnék nektek segíteni, az általam összeállított kelengyelistával. 

 

Remélem tudtam nektek segíteni.

Ha pedig bármely termékkel kapcsolatos kérédsetek lenne, állok rendelkezésetekre az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: info@nalubababolt.hu
Telefon: +3620/543-5677
               +3620/984-0918
Címünk: Szombathely, Rumi út 320.

 

További szép napot nektek,

Nagyné Dózsa Beáta